Örtagårdsstek med sky, sous vide

Artikelnummer:

7942
Klassisk stek av skinkfransyska med sky. Långsamt tillagad, brynt för fin stekyta. Smaksatt med bl a vitlök, lagerblad, rosmarin och basilika. Kött från Sverige. Nyckelhålsmärkt.

Ingredienser

Skinkfransyska* (90%), vatten, salt, kryddor och örtkryddor (paprika, svartpeppar, vitlök, koriander, lagerblad, rosmarin, timjan, basilika, kyndel, oregano, persilja), glukossirap, lök, socker, kryddextrakt (paprika, lök), surhetsreglerande medel (E330). Mängd sky: ca 20-25%. *Fött, uppfött och slaktat i Sverige.

Näringsvärden

per 100g
Energi 550 kJ
Energi 140 kcal
Fett 6,6 g
varav mättat fett 2,5 g
Kolhydrater < 0,5 g
varav sockerarter 0,5 g
Protein 19 g
Salt 1,8 g

Färdiglagad. Skiva och värm i ugn med 100% ånga i 65°C ugnsvärme. Använd gärna skyn till sås alternativt häll den på den skivade örtagårdssteken vid uppvärmning.
Förvaras vid högst +4°C. Öppnad förpackning förvaras i högst +4°C, 3-5 dagar.
Sverige
Vikt/st 0 g
Antal styck/kart. 3 st
Vikt/förp 2,5 kg
Antal innerförp./kart 3 st
Vikt/kartong. 7,5 kg
Antal/pall/lav 60/12
Hållbarhet 60 Dagar

Du kan även vara intresserad av: