Lindösalami Peppar ca 1700g

Artikelnummer:

193003
Mager salami gjord på fläsk- och nötkött, som röks i en hel vecka. Lufttorkas i ytterligare 5-6 veckor för smaken skull. Sedan får salamin ett pikant hölje av peppar. Kött från Svenska gårdar.

Ingredienser

Griskött, nötkött, fett från gris, koksalt, druvsocker, svartpeppar, kryddor (bl.a. koriander, vitlök), gelatin, konserveringsmedel (E250), surhetsreglerande medel (E575), antioxidationsmedel (E300, E301). Till 100g färdig produkt har använts 127g köttråvara.

Näringsvärden

per 100g
Energi 1900 kJ
Energi 450 kcal
Fett 40 g
varav mättat fett 16 g
Kolhydrater 2,5 g
varav sockerarter 2 g
Protein 22 g
Salt 4,4 g

Färdig att ätas.
Förvaring: Rumstemperatur
Sverige
Vikt/st 0 g
Antal styck/kart. 4 st
Vikt/förp 1,7 kg
Antal innerförp./kart 4 st
Vikt/kartong. 6,8 kg
Antal/pall/lav 44/4
Hållbarhet 95 Dagar

Du kan även vara intresserad av: