Kebabspett 25 kg
Artikelnummer:
818354Ingredienser
Nötkött (76 %), (uppfött och slaktat i flera EU-stater), vatten, SOJA, joderat salt, kryddor (bl.a. svartpeppar, cayenne, lök, vitlök), potatisfiber, potatisstärkelse, stabiliseringsmedel (E450, E451), smakförstärkare (E621), dextros, jästextrakt.
Näringsvärden
per 100g| Energi | 1018 kJ |
| Energi | 245 kcal |
| Fett | 20 g |
| varav mättat fett | 8,2 g |
| Kolhydrater | 2,4 g |
| varav sockerarter | 1,4 g |
| Protein | 15 g |
| Salt | 1,5 g |
Ta bort den frusna kebabstocken ur förpackningen och sätt den i kebabgrillen med den smala änden nedåt. Grilla stocken fryst tills ytan fått en jämnt brun färg. Skär bort det första lagret och kassera det – det ska inte användas som livsmedel. Fortsätt grilla och skär av kött vartefter ytan blir färdiggrillad. Börja med medelvärme för en jämn tillagning. Hela kebabstocken ska grillas klart samma dag som tillagningen påbörjas.
Frysvara: Djupfryst: -18°C eller kallare.
Finland
| Vikt/st | 0 g |
| Vikt/förp | 25 kg |
| Antal/pall/lav | 16/8 |
| Hållbarhet | 365 Dagar |