Guldlax 50g, MSC
Artikelnummer:
1277
Ingredienser
FISKFÄRS av Guldlax* (Argentina silus) (65%), ströbröd (VETEMJÖL, salt, jäst), vatten, rapsolja, VETEMJÖL, salt, kryddor, socker, lök, naturlig arom.
*Fångstområde: Nordostatlanten FAO27. Fisken rensas maskinellt så enstaka ben kan förekomma.
MSC-C-51951
Näringsvärden
per 100g| Energi | 800 kJ |
| Energi | 190 kcal |
| Fett | 9 g |
| varav mättat fett | 0,7 g |
| Kolhydrater | 13 g |
| varav sockerarter | 0,8 g |
| Protein | 13 g |
| Salt | 0,7 g |
Tillagningsanvisningen kan variera beroende på ugn. Tillaga till kärntemperatur 60°C uppnåtts. Stekugn: 210-225°C ca 10-12 min, Varmluftsugn: 185-200°C ca 10-12 min.
Djupfryst. Förvaras vid -18°C eller kallare.
Bör inte frysas efter upptining.
Sverige
| Vikt/st | 0 g |
| Antal styck/kart. | 91 - 110 st |
| Vikt/förp | 5 kg |
| Antal/pall/lav | 63/9 |
| Hållbarhet | 540 Dagar |