Guldlax 50g, Fri Från, MSC
Artikelnummer:
1810
Ingredienser
Sammanfogad FISKFÄRS av GULDLAX* (Argentina silus) och KOLJA* (Melanogrammus aeglefinus) (71%), ströbröd (majs, dextros, salt), rapsolja, vatten, paneringsmix (rismjöl, potatisstärkelse, modifierad potatisstärkelse, salt, lök, kryddextrakt), salt, vitpeppar. *Fångstområde: Nordostatlanten FAO27. Fisken rensas maskinellt så enstaka ben kan förekomma. MSC-C-51951
Näringsvärden
per 100g| Energi | 800 kJ |
| Energi | 190 kcal |
| Fett | 9 g |
| varav mättat fett | 0,7 g |
| Kolhydrater | 14 g |
| varav sockerarter | 1 g |
| Protein | 14 g |
| Salt | 0,9 g |
Varmluftsugn: 185-200⁰C ca 10-12 min. Stekugn: 210-225⁰C ca 10-12 min. Tillaga fisken tills kärntemperaturen 60⁰C uppnåtts.
Djupfryst. Förvaras vid -18°C eller kallare.
Bör inte frysas efter upptining.
Sverige
Fritt från gluten;Fritt från soja;Fritt från ägg;Fritt från mjölkprotein;Fritt från laktos
| Vikt/st | 0 g |
| Antal styck/kart. | ca 100st st |
| Vikt/förp | 5 kg |
| Antal/pall/lav | 63/9 |
| Hållbarhet | 540 Dagar |