Fiskpanett 50g, MSC
Artikelnummer:
1281
Ingredienser
Sammanfogad FISKfärs 67% samtliga eller del av följande råvaror kan förekomma: TORSK (Gadus morhua)*, ALASKA POLLOCK (Theragra chalcogramma)**, HOKI (Macruronus novaezelandiae)***, GULDLAX (Argentina silus)*, KOLJA (Melanogrammus aeglefinus)*, VETEMJÖL, solrosolja, potatisstärkelse, salt, vitpeppar.
*FAO 27 /I, II, V, **FAO 61/67, ***FAO 81.
Fisken är filead maskinellt, observera att enstaka fiskben kan förekomma.
MSC-C-51417
Näringsvärden
per 100g| Energi | 840 kJ |
| Energi | 201 kcal |
| Fett | 9,3 g |
| varav mättat fett | 1,1 g |
| Kolhydrater | 16 g |
| varav sockerarter | 0,7 g |
| Protein | 13 g |
| Salt | 0,7 g |
Tillagningsanvisningen kan variera beroende på ugn. Tillaga till kärntemperatur 60°C uppnåtts. Stekugn: 210-225°C ca 10-12 min, Varmluftsugn: 185-200°C ca 10-12 min.
Djupfryst. Förvaras vid -18°C eller kallare.
Bör inte frysas efter upptining.
Nederländerna
| Vikt/st | 0 g |
| Antal styck/kart. | ca 120 st |
| Vikt/förp | 6 kg |
| Antal/pall/lav | 64/8 |
| Hållbarhet | 720 Dagar |