Lönneberga - nu även fryst kyckling

På Listerlandet i Blekinge har Lagerbergs producerat god och närproducerad kyckling i över 50 år. Sedan 2016 är Lagerbergs en del av Atria med målsättning att hålla fast vid den starka familjekänslan och den höga kvalitet som varit varumärkets kännetecken i många decennier.

Nu utökar vi antalet råa kycklingprodukter under varumärket Lönneberga. Efter att tidigare enbart omfattat kyld kyckling kommer vi successivt under 2024 lansera de frysta detaljerna i Lönnebergafamiljen. 

All vår kyckling är kläckt i Sverige, uppfödd i vår absoluta närhet och slaktad i vår egen anläggning på Listerlandet i Blekinge. Ett närproducerat svenskt livsmedel som självklart är märkt med Svensk Fågels signum.

För alla tillfällen och smaker

Kylda och frysta naturella kycklingdetaljer. Välj styckningsdetalj efter ändamål, allt från klassisk bröstfilé, saftiga lårfiléer, smakrika klubbor eller krispigt tillagade vingar. Ätklara produkter i form av sous vide – Kycklingfilé och bitar av kycklingbröstfilé – för de som söker bra produkter men vill undvika hantering av rå kyckling.

 

Se vårt kycklingsortiment här

 

Lönneberga förp_920x560 kopiera.jpg